Rasende OB'ere tabte i Brøndby

OB ramt af mere modgang, da de gæstede forårets hold: Brøndby IF

Især Andreas Johansson og Eric Djemba-Djemba var helt oppe i det røde felt, da dommer Henning Jensen dømte straffe til Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Især Andreas Johansson og Eric Djemba-Djemba var helt oppe i det røde felt, da dommer Henning Jensen dømte straffe til Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)

OB's spillere og ledere var rasende, da dommer Henning Jensen i det 30. minut af kampen mod Brøndby dømte straffespark.

Nok mest et udtryk for den dybe frustration, der prægede udsigten til et føringsmål for Brøndby og det potentielt fjerde nederlag i træk for fynboerne.

For straffespark var der.

Mikkel Thygesen faldt ganske vist lettere, end en voksen mand burde. Men Bernard Mendy havde fat om ham med begge arme og prøvede at fjerne ham fra bolden - det må man ikke.

Michael Krohn-Dehli omsatte sikkert til 1-0 for Brøndby, hvilket også blev kampens resultat.

OB uden angriber
OB's nye cheftræner og fungerende sportschef, Poul Hansen, havde i dagens anledning valgt at stille uden decideret angriber, det vil sige med Morten Skoubo på bænken.

I stedet skiftedes spillere som Rurik Rislason, Andreas Johansson, Bashkim Kadrii og Hans Henrik Andreasen til at støde ind i feltet, og den forstærkede midtbane gav da også i store perioder en vældig lige kamp på Brøndby Stadion.

Men effektiviteten i boksen led også under manglen på en angriber. Begge hold skabte store chancer, men det var Brøndby, der scorede. Og det var da formentlig også en frustration over de brændte chancer, der fik OB'erne op at ringe efter en halv time, da dommeren dømte straffe. En vrede, der også forplantede sig til Poul Hansen og Thomas Helveg på bænken.

Rødt kort til Brøndby
En yderligere grund til fynsk frustration var den albue, som den nye, stærke Brøndby-angriber Simon Makienok plantede i ansigtet på Anders Møller Christensen midt i 2. halvleg.

Den kunne have givet rødt. Det røde kort fik til gengæld Daniel Norouzi i det 87. minut efter to gule kort i 2. halvleg. Han er dermed ude af torsdagens lokalbrag mod FC København.

OB'erne havde med en mand mere tilløb til udligning mod slutningen, men de måtte rejse hjem med uforrettet sag hele vejen rundt, og en 9. plads i Superligaen, som kan blive til en 10. plads, hvis SønderjyskE mandag vinder over AGF.

Brøndby er omvendt forårets hold med 13 point i fem kampe, hvilket sender Vestegnens helte inden for fire points afstand af den 4. plads, der kvalificerer til Europa.

Se også:

FC Nordsjælland TV: FCN scorer bizart mål mod HB Køge

1 af 3 Thygesen væltes af Mendy. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 3 Krohn-Dehli var igen på pletten for Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
3 af 3 Især Andreas Johansson og Eric Djemba-Djemba var helt oppe i det røde felt, da dommer Henning Jensen dømte straffe til Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer