Per Bjerregaard: Bliver til det går godt

Brøndbys mangeårige bestyrelsesformand, Per Bjerregaard, går ikke af, før klubben er på rette kurs igen

Per Bjerregaard er ikke klar til at forlade formandsstolen i Brøndby endnu. Først når det går godt, går han af. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Per Bjerregaard er ikke klar til at forlade formandsstolen i Brøndby endnu. Først når det går godt, går han af. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Per Bjerregaard har en bagkant for, hvornår han træder tilbage fra posten som bestyrelsesformand i Brøndby. Men det bliver ikke før, klubben er tilbage i toppen af dansk fodbold.

Per Bjerregaard, som var med til at stifte Brøndby i 1964, kunne aldrig drømme om at forlade den kriseramte Superligaklub, før tingene er i orden igen.

- Det vil jeg have det rigtig dårligt med. Jeg ville bebrejde mig selv i resten af mine dage for, at det ikke var i orden, da jeg gik, siger Per Bjerregaard til Jyllands-Posten.

De seneste år har der været perioder med store protester fra fangrupper i Brøndby, som har ønsket Per Bjerregaards afgang.

- Det vil sandsynligvis ikke blive mig, som afgør det. Det bliver stille og roligt drøftet, og så kommer vi frem til, at vi har implementeret det, vi skulle, og så overlader vi det til andre, siger han.

Per Bjerregaard bliver foreløbig for at styre klubben mod bedre tider, men han har dog en bagkant for, hvornår han stopper.

- Ja, det har jeg, men så lang tid håber jeg ikke, der går, siger han uden at afsløre slutdatoen.

Brøndby er i øjeblikket placeret på en skuffende 10.-plads i Superligaen, én placering lige over nedrykningsstregen.