Brøndby-Mike vrages

Cheftræner Auri Skarbalius har satset på andre end Mike Jensen i optakten til Superliga-start

Mike Jensen i aktion til Brøndby-træning. (Foto: Lars Poulsen)
Mike Jensen i aktion til Brøndby-træning. (Foto: Lars Poulsen)

Skal man bruge Auri Skarbalius' prioriteringer i de seneste træningskampe som et vink med en vognstang i forhold til forårspremieren i weekenden, så er der reserveret en plads på bænken til Mike Jensen.

Det tidligere stensikre omdrejningspunkt på Brøndbys midtbane er i optakten blevet henvist til en sekundær rolle som indskifter til fordel for 19-årige Franck Semou.

- Jeg stoler på mig selv, og jeg tror på, at jeg har masser at bidrage med til holdet. Jeg er helt sikker på, at jeg kunne gøre en forskel, men det er trænerens valg. Det er bare med at vise trænerne, at jeg også kan give holdet noget, siger Jensen til B.T. onsdag.

At tale om dårlig stemning eller indebrændthed fra 23-årige Jensen er dog langt ude i skoven. Han har fået en forklaring af cheftræneren, og den holder han for sig selv.

- Man synes altid selv, at man skal spille, og jeg synes heller ikke, at jeg har gjort noget for at spille mig af, men det er Auris valg. Han tænker selvfølgelig på holdet først og fremmest, og det er også det vigtigste, han skal tænke på. Jeg må også tænke på mig selv og vise, at Auri tager fejl, siger Mike Jensen.

Brøndby møder SønderjyskE klokken 16 på Brøndby Stadion søndag eftermiddag.