Brøndby sikrer sig 15-årigt stortalent

Midtbanespilleren Markus Strøm Bay, som lige nu træner i Manchester City, har bundet sig til Brøndby i to et halvt år

De gode nyheder falder ikke ligefrem over hinanden på den københavnske vestegn, men Brøndby IF kan i det mindste glæde sig over, at stortalentet Markus Strøm Bay har forlænget sin kontrakt med klubben med to et halvt år.

Midtbanespilleren er netop fyldt 15 år, og har flere gange været til prøvetræning i storklubben Manchester City, hvor han også opholder sig netop nu.

Se også: Brøndbyspiller til prøvetræning i Man City Brøndbyspiller til prøvetræning i Man City

- Jeg er selvfølgelig glad for, at vi har skrevet under med Markus. Han er en af vores rigtig spændende spillere i den generelt talentfulde årgang 97. På U15-holdet huserer han på den offensive midtbane, men han kan også spille en mere defensiv position. Hans forcer er hans drive, engagement og evne til at score mål. Derudover er han fysisk stærk og i stand til at sætte sig igennem på banen, siger talentchef Kim Vilfort i en pressemeddelelse.

- Markus er stadig en meget ung spiller, som er i gang med at udvikles som fodboldspiller. Derfor er det vigtigt, at han bliver ved med at arbejde hårdt til træning og hele tiden forsøger at forbedre sig, siger Vilfort.

0 kommentarer
Vis kommentarer