Professor: Brøndby HAR penge-problemer

- Udmeldingerne kan ikke læses på anden måde, fastslår juridisk professor

Problemer med lønnen i Brøndby (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Problemer med lønnen i Brøndby (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Brøndby er i et likviditetsmæssigt stormvejr.

Sådan lyder dommen fra Lars Bo Langsted, professor på Aalborg Universitet, på baggrund af de passager fra økonomidirektør Jesper Jørgensens interne skrivelse, som Ekstra Bladet i dag fremlægger.

Brøndby mangler tre mio. til lønnen

- Status er, at vi p.t. mangler 3,2 millioner kroner for at kunne betale lønninger til de ansatte i i Brøndby IF og Brøndby Food & Mind ultimo februar måned. Herudover har vi en række leverandører, som også skal have nogle betalinger i februar, skriver økonomi-direktøren blandt andet i den interne skrivelse.

- Det er et udtryk for, at der er likviditetsproblemer. De udmeldinger (fra Jesper Jørgensen, red.) kan ikke læses på anden måde.

- Jeg læser det, som om de lige nu forsøger at kradse penge nok ind, så de kan betale det vigtigste, nemlig lønninger, siger professor Lars Bo Langsted til Ekstra Bladet.

Brøndby-boss: Ingen skal frygte for deres løn

- Og der er ikke noget, der indikerer, at kreditorerne aldrig får pengene. De (Brøndby, red.) har bare sagt ’frys’, siger Lars Bo Langsted, der er tilknyttet Juridisk Institut på Aalborg Universitet.

Læs hele historien og flere af passagerne fra den interne skrivelse i dagens udgave af Ekstra Bladet