Brøndby vil op i Superligaens top-6

Brøndbys bestyrelsesformand, Per Bjerregaard, kræver, at Brøndby kravler op på sjettepladsen i Superligaen.

Per Bjerregaard er tilfreds med en top 6-placering. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Per Bjerregaard er tilfreds med en top 6-placering. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Optimismen er tilbage i Brøndby og hos bestyrelsesformand, Per Bjerregaard. Nu skal Brøndby vende den mangeårige sportslige slingrekurs til stabile resultater i den bedste halvdel af Superligaen.

Brøndby skal i foråret rykke op fra den skuffende 10.-plads til en placering som nummer seks i ligaen.

- Målsætningen for foråret er ud over bedre spil at få lagt bundstriden bag os og slutte på en 6.-plads i foråret, kræver Per Bjerregaard i sin blog på klubbens hjemmeside.

Optimismen er tilbage
Spillergangen ude på Brøndby Stadion er symbolsk blevet malet grøn - håbets farve -, og det skal markere, at nye og bedre tider er på vej.

- Mange års fremragende sportslige resultater er skabt på en gennem årene opbygget vinderkultur på og omkring holdet. Den kultur har været tabt i en periode, men er helt sikkert på vej til at blive retableret.

Læs også:

Brøndby tabte til AB

- Det lover godt, og optimismen er tilbage i hele klubben, mener Per Bjerregaard.

I januars transfervindue har klubben skilt sig af med en del rutinerede spillere og kun forstærket truppen med den tidligere HB Køge-angriber Simon Makienok Christoffersen.

Alligevel har Brøndby i vinterens træningskampe kun tabt en ud af syv kampe, og det har stor betydning, vurderer Per Bjerregaard.

- Resultaterne i træningskampene giver ganske vist ikke point, men de er vigtige alligevel, for de giver selvtillid og sikkerhed på holdet.

Tror på nye tider
- Jeg behøver vel ikke at minde om, at forud for vores katastrofale resultater i efterårets kampe vandt vi ikke en eneste træningskamp, påpeger han.

Der sker også en ændring i Brøndbys fondsbestyrelse, som udvides fra fem til syv medlemmer, og blandt andet får fangruppen Brøndby Support fremover et medlem i bestyrelsen.

Læs også:

Brøndby Support får plads i bestyrelse

Det skal understreges, at fondsbestyrelsen ikke er klubbens hovedbestyrelse, men derimod en bestyrelse for en fond, som forvalter en del af klubbens aktiekapital.

- Det sker meget godt i klubben i disse måneder, og jeg er stadig sikker på, at 2011 bliver det sidste af fem forfærdelige år, lover Per Bjerregaard.