Brøndby-boss: 2011 vores bedste år nogesinde

Brøndby-bossen både jubler og harcelerer mod kritikere i sit forord til klubbens årsbog

2011 var et stort år for Brøndby, dog ikke så meget for Superligaholdet. Men det kommer i foråret, lover bestyrelsesformand Per Bjerregaard. (Foto: Lars Poulsen)
2011 var et stort år for Brøndby, dog ikke så meget for Superligaholdet. Men det kommer i foråret, lover bestyrelsesformand Per Bjerregaard. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby IF's årsbog for 2010/11 er udkommet - denne gang med halvandet års klubhistorie - og det med både opløftet og udfarende stemning i bestyrelsesformand Per Bjerregaards forord.

Bogen er bronzefarvet i anledning af 3. pladsen i Superligaen sidste forår - men farven dækker ikke helt det år, der er gået, mener Per Bjerregaard.

- Det kan ikke ses på omslaget, at det faktisk har været det bedste år nogensinde. Vi vandt næsten alt andet end det, Superligaholdet kunne vinde, skriver Bjerregaard i forordet og opsummerer, at Brøndbys kvinder vandt The Double, ligesom det også blev til guld i de respektive rækker for U19, U17 og U15.

Brøndby Cup var en fantastisk succes, fortsætter Bjerregaard, og de 600 frivillige arbejder forbilledligt.

- Men der findes folk, der ikke synes at påskønne den indsats, der ydes i klubben. Masser af kritik, rygter, og protestaktioner i forskellige udgaver er bestemt ikke gavnligt for Brøndby IF.

- Hensigten er, som det fremgår af den seneste kampagne, at overtage kontrollen med det børsnoterede selskab, der som bekendt i realiteten kontrolleres af de forskellige amatørforeninger og Fonden. Man ønsker at overtage kontrollen med Brøndbyernes IF Fodbold Fond. Vejen til kontrol går bl.a. via fjernelse af nogle af de personer, der i dag er med i klubbens ledelse, skriver Bjerregaard.

Brøndby-bossen beklager, at finanskrisen har haft konsekvenser for klubbens økonomi, men lover så, at foråret bliver dejligt for fansene:

- Nu skal vi så have gang i Superligaholdet igen. Det får vi igen for alvor i foråret, bedyrer Bjerregaard.

Se også:

Brøndby-talent skifter til Chelsea