Annonce:
Annonce:

Brøndby-talent skifter til Chelsea

Den blot 15-årige midtstopper Andreas Christensen skifter til den engelske storklub til sommer

En stor drøm er gået i opfyldelse for den unge forsvarer (Privatfoto)
En stor drøm er gået i opfyldelse for den unge forsvarer (Privatfoto)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Flere af Europas allerstørste klubber har stået i kø for at lave en aftale med det blot 15-årige Brøndby-stortalent Andreas Christensen.

Aston Villa, Arsenal, Ajax, Chelsea og Liverpool samt en række andre europæiske storklubber har nærmest ligget på knæ for at få Andreas på kontrakt.

Det blev London-klubben Chelsea, der trak sig sejrrigt ud af kampen om underskriften.

Bjur: Vi kommer forstærket ud

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med Chelsea, fordi de spiller den form for fodbold, jeg godt kan lide. Samtidig var det klubben, der havde den bedste plan for min fodboldmæssige udvikling, siger Andreas Christensen til Ekstra Bladet.

Det er Chelseas plan at samle 14 af de største europæiske talenter i alderen 16-17 år. De skal spille sammen de kommende tre sæsoner og udvikle sig til at kunne træde ind på Chelsea-mandskabet, fordi der nu er krav om, at klubberne udvikler egne spillere.

Annonce:

'Min store drøm'
Den fireårige aftale blev underskrevet i søndags før storkampen mellem Chelsea og Manchester United. Det første år bliver som et scholarship, fordi man først må lave professionel kontrakt i England, når man er fyldt 17 år.

- Det her er min store drøm, som jeg vil forfølge, siger Andreas, der er blevet i London efter kontraktunderskrivelsen.

Andreas Christensen forlader Brøndby transferfrit til sommer. Men Brøndby får alligevel et pænt millionbeløb for at slippe stortalentet.

Faktisk er der lige nu flere penge i at slippe unge talenter frem for at sælge superligaspillere. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger får Brøndby nemlig i omegnen af fem millioner i udviklingspenge for at slippe stortalentet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: