Bjur: Vi kommer forstærket ud

Brøndbys sportschef godkender vinterens transfervindue

Ole Bjur sammen med Brøndbys eneste nyerhvervelse i vinterens transfervindue (Foto: Henning Hjorth)
Ole Bjur sammen med Brøndbys eneste nyerhvervelse i vinterens transfervindue (Foto: Henning Hjorth)

Brøndby havde i januar måned muligheden for at handle ind til det mandskab, som skuffede solidt i efteråret, og indtager en placering som nummer 10 i Superligaen.

En enkelt forstærkning er det blevet til på Vestegnen, der gik på rov hos bund-rivalen HB Køge, hvor Simon Makienok Christoffersen blev hentet til at forstærke holdets angreb.

Se også: Overblik: Sådan handlede din superliga-klub

Fem spillere har samtidig forladt Brøndby, men trods den kraftige afgang og kun den ene tilgang er sportschefen godt tilfreds med klubbens ageren på transfermarkedet i januar måned.

- Det er altid Brøndby IF's mål at komme styrket ud af et transfervindue, og det ,synes jeg egentlig, er lykkedes igen. Vi har måttet sige farvel til fem spillere af forskellige årsager, men trænerstaben og jeg mener helt klart, at vi har spillerne til at tage over for dem, der har forladt klubben.

- En del af filosofien i Brøndby IF er netop at bruge spillere af egen avl, så jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi har afløserne klar fra egne rækker, siger Ole Bjur til klubbens hjemmeside.

Se også: Brøndby slanker truppen

Bjur kalder truppen for 'stærkere end i efteråret'. Det er nu op til truppens spillere at bevise sportschefens påstand i foråret.

Brøndby indleder deres forårssæson om en god måneds tid, når Sønderjyske kommer på besøg på Brøndby Stadion d. 4. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer