Hummel tilbage i Brøndby

Brøndby skal fremover klædes godt på af Hummel

Bent 'Turbo' Christensen fra dengang man stadig vandt pokaler i Brøndby - og havde Hummel på trøjen. (Foto: Ole Bunzen)
Bent 'Turbo' Christensen fra dengang man stadig vandt pokaler i Brøndby - og havde Hummel på trøjen. (Foto: Ole Bunzen)

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger afløser det danske sports-og modetøjsfirma Hummel fra sommer Adidas som tøjsponsor på Vestegnen.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg kan ikke sige andet end, at vi har flere muligheder, og vi vælger den, der økonomisk og værdimæssigt passer bedst.

- Men lige nu er der intet på plads, siger Brøndby-direktør Jan Lockhart.

Bjur: Vi kommer forstærket ud

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Hummel dog storfavorit i trøjekampen, og det virker ikke til at være et spørgsmål, om Hummel bliver præsenteret på Vestegnen, men hvornår det sker.

Overtroiske Brøndby-fans vil formentlig være glade for skiftet fra Adidas til Hummel.

For det var i Hummeltrøjen, at klubben oplevede nogle af sine allerstørste stunder.

Overblik: Sådan handlede din superliga-klub

Fra 1986 og ti år frem var Hummel trøjesponsor i Brøndby, så det er en god, gammel bekendt, der vender tilbage til rødderne.

Hvad der skal være på maven af de nye Hummel-trøjer, er stadig ukendt. En ny hovedsponsor er fortsat ikke på plads, selv om jagten efterhånden har stået på længe.

Makienok-konkurrenter på tavlen i BIF-sejr

- Vi bruger stadig meget energi på det, men de store samarbejdspartnere hænger ikke bare på trænerne i disse tider, konstaterer direktør Jan Lockhart, der dog kan glæde sig over, at mange mindre sponsorer har valgt at holde fast i Brøndby trods år med elendige resultater både på og uden for banen.

Hummel er i forvejen tøjsponsor for AGF og AC Horsens og har tidligere været på brystet af det danske fodboldlandshold og selveste Real Madrid.