Annonce:
Annonce:

Bjerregaard: Gider ikke mere klynkeri

Brøndbys bestyrelsesformand langer i et blogindlæg på klubbens hjemmeside ud efter den negative presse og de utilfredse fans

- Vi vil have arbejdsro (Foto: Thomas Lekfeldt)
- Vi vil have arbejdsro (Foto: Thomas Lekfeldt)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndbys elendige efterårssæson med masser af uro både på og udenfor banen er kendt af de fleste. En meget skuffende tiendeplads i tabellen, et exit fra pokalturneringen, en fyret træner, utilfredse fans og aktionærer har skrevet de fleste af Brøndbys overskrifter i anden halvdel af 2011.

Brøndbys bestyrelsesformand Per Bjerregaard har i anledningen af nytåret skrevet en blog på Brøndbys hjemmeside, hvor han i den kritiserer en kritisk presse og de utilfredse fans og beder om arbejdsro.

Klubben er på rette vej, skriver formanden, under overskriften:

Brøndby vil ryge fredspibe med fans

'På vej mod nye tider, via gamle dyder'

Annonce:

- Vi gider ikke mere klynk, ingen bortforklaringer, ingen sure miner - Vi ser fremad med optimisme, og vi ved, vi er på rette vej, men vi ved også, at det ikke er så nemt, som nogen åbenbart tror - hverken at komme til tops eller at holde sig der uafbrudt i årevis. Det kan ingen vente - endsige kræve, lyder det blandt andet fra Bjerregaard.

Han efterlyser arbejdsro til klubben i bestræbelserne på atter at vende tilbage til toppen af dansk fodbold, og understreger, at de ufortrødent arbejder videre for at nå deres mål. Men de mange kritiske røster gør det ikke nemt.

- Vi respekterer ytringsfriheden også for de, der har travlt med konstant og unuanceret at udtale sig negativt om vores klub, men ville ærlig talt ønske, at de i stedet ville vise deres engagement ved at påtage sig nogle arbejdsopgaver for klubben.

Brøndby-fans i protest: Vi stopper festen

- De, der vil være med til at yde en indsats for klubben, er hjerteligt velkomne. De, der hellere vil stå uden for og være negative elementer for klubben, er forhåbentlig klar over, hvad de foretager sig - hvis ikke er der jo ikke alverden at gøre ved det.

Annonce:

- De tilhængere, der med baggrund i skuffelser og frustrationer vælger offentligt at kritisere Brøndby IF burde ærlig talt af hensyn til klubben, men også af hensyn til dem selv, hellere for en tid finde sig en anden at vende opmærksomheden mod, indtil de igen har fået afbalanceret deres vurderingsevne af Brøndby IF i retning af det mere objektive og nøgterne. Og så vil de naturligvis være hjerteligt velkomne tilbage i fællesskabet, skriver Bjerregaard.

Brøndby-bossen kritiserer også pressen for at være alt for negativ i dækningen af klubben.

Læs hele Bjerregaards blogindlæg her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: