Annonce:
Annonce:

Brøndby vil ryge fredspibe med fans

Den kriseramte storklub har indkaldt samtlige sæsonkortholdere til dialogmøde med direktør Jan Lockhart og sportschef Ole Bjur

Ole Bjur vil møde fansene sammen med sin direktør. (Foto: Lars Poulsen)
Ole Bjur vil møde fansene sammen med sin direktør. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Da Brøndby i sidste måned svingede sparekniven, gik det bl.a. ud over klubbens fankoordinator Patrick Vestphael.

Det skabte stor frustration i fanmiljøet, og Brøndby Tifo har for eksempel i protest indstillet sit arbejde på tribunerne.

Nu er Brøndby imidlertid klar til at gå i dialog med sine fans og har indkaldt samtlige sæsonkortholdere til et dialogmøde i Michael Laudrup Lounge tirsdag 20. december.

- Vi vil først og fremmest understrege, at vi ønsker debat og kommunikation med vores fans. Der har været nogle misforståelser i den seneste tid i forbindelse med afskedigelsen af fankoordinatoren, så det er en kærkommen lejlighed til at tage revanche og få fjernet alle spekulationer, siger Brøndby-direktør Jan Lockhart til ekstrabladet.dk.

Ikke svar på alt
Alle sæsonkortholdere har fået tilbuddet om at deltage i mødet, og næsten 300 har indtil videre meldt sig til.

I forbindelse med tilmeldingen er hver sæsonkortholder blevet bedt om at formulere to spørgsmål, som han eller hun gerne vil ha’ svar på.

- Vi skal nok komme godt rundt og vil på bedste vis svare på alle de spørgsmål, vi kan. Også de kritiske, siger direktør Jan Lockhart, der stiller op til tæsk sammen med sportschef Ole Bjur.

Men der vil også være spørgsmål, der ikke bliver besvaret. For eksempel skal Brøndby-tilhængere, der vil af med formand Per Bjerregaard eller have ændret fodboldfondens sammensætning, ikke regne med at blive meget klogere.

- Ole og jeg holder os til de områder, vi nu en gang har ansvaret for. Alt, hvad der vedrører den sportslige og forretningsmæssige del af forretning, kan vi svare på – og det kommer vi også til, lover direktør Jan Lockhart.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: