Annonce:
Annonce:

von Schlebrügge forlader Brøndby

Den tidligere anfører i Brøndby IF, Max von Schlebrügge, stopper til nytår

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Han er i denne sæson blevet distanceret af Daniel Stenderup og Clarence Goodson i Brøndbys centrale forsvar, og nu forlader Max von Schlebrügge superligaklubben.

Det meddeler Brøndby IF fredag eftermiddag.

Det sker, når svenskerens kontrakt udløber til nytår.

von Schlebrügge har spillet 109 kampe og scoret 12 mål siden skiftet fra Anderlecht i januar 2008. Derudover har han været anfører i to sæsoner.

- Vi har i den sportslige sektor besluttet, at Max ikke indgår i Brøndby IF's planer for 2012. Det er en afklaring, der af forskellige årsager har været et stykke tid undervejs, men nu er beslutningen truffet, og Max og jeg har i dag haft en god snak og sagt tak for denne gang, siger sportschef Ole Bjur til klubbens hjemmeside.

En ægte kriger
- Der er ingen tvivl om, at Max har været en stærk spiller og en god personlighed for Brøndby IF at have i truppen. Jeg tror, at de fleste vil huske ham som en ægte kriger på banen, som altid har ydet sit maksimale. Uden for banen har han også været meget vellidt i klubben, da han jo er en rar og sympatisk fyr.

- Vi er sikre på, at Max nok skal blive en gevinst for en ny klub, da han fortsat er en fit og dygtig spiller. Jeg vil i hvert fald gerne på vegne af klubben sige tak for indsatsen og ønske Max al held og lykke videre i karrieren, runder Ole Bjur af.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: