Flov Bjerregaard: Nu skærer vi ind til benet

Brøndbys bestyrelsesformand Per Bjerregaard skammer sig over det forventede underskud på 35 millioner kroner, og ærger sig over de kommende fyringer. - Men næste år får vi overskud, lover han

Per Bjerregaard lover overskud i Brøndby i 2012. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Per Bjerregaard lover overskud i Brøndby i 2012. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Brøndby IF har i en fondsbørsmeddelelse fredag morgen præsenteret et kæmpe underskud for 2011, hvor klubben regner med at miste 35 millioner kroner.

Katastroferegnskabet betyder ifølge klubben blandt andet, at hver fjerde administrative medarbejder skal fyres, samt at klubben skal spare 15 procent i den sportslige afdeling i 2012.

Læs også: Brøndby bløder: Fyrer hver fjerde medarbejder.

Bestyrelsesformand Per Bjerregaard undskylder på Brøndbys hjemmeside:

- Som bestyrelsesformand kan jeg kun være utilfreds og flov over at måtte komme med sådan en nedjustering. Det er helt klart utilfredsstillende, siger han til brondby.com.

Skuffelser igen og igen
Han beskriver klubbens mangeårige krise som 'fem forfærdelige år', som i hans optik slutter ved årsskiftet.

- Der har været et år, hvor det gik godt sportsligt. Vi vandt pokaleturneringen og lå nummer et ved udgangen af året. Og så var der et år, hvor vi klarede os godt økonomisk, men det var udelukkende på grund af en engangsbetaling fra vores hovedsponsor KASI. Ellers har det været underskud på underskud og dårlige resultater og skuffelser igen og igen, siger Per Bjerregaard bramfrit.

Ikke sjovt at fyre
Han lover i interviewet at nytårsaften bliver sidste dag i de fem forfærdelige år. 2012 vil give overskud, fordi den nye ledelse under Jan Lockhart har sat sig grundigt ind i tingene.

- Nu skal der skæres ind til benet. Det bliver ikke sjovt for ledelsen at gennemføre, men vi har dygtige medarbejdere, og de skal nok klare det, siger Bjerregaard.