Mere Brøndby-ballade: Assistent fyret

Brøndby IF har i dag opsagt samarbejdet med assistenttræner Peer F. Hansen, der stopper i klubben med øjeblikkelig virkning

(Arkivfoto: Brøndby IF)
(Arkivfoto: Brøndby IF)

Det fortsætter med at rumle ude på Vestegnen ovenpå fyringen af Henrik Jensen. I dag meddeler klubben, at en af Brøndbys assistent-trænere, Peer F. Hansen, er blevet fyret ovenpå uoverensstemmelser i klubben.

Fyringen falder samme dag som Peer F. Hansen overfor Ekstra Bladet sagde følgende om fyringen af Henrik Jensen.

– Jeg vil gerne sige, at Henrik har været meget loyal og ageret skraldespand for mange ting, siger Peer F. Hansen, og undrer sig samtidig over én ting:

– Hvor er Bent (Christensen, red.) henne i det spil nu? Han skulle komme med vindermentalitet, men det har vi ikke set udslaget af, lød det fra Peer F. Hansen.

Interne stridigheder
Om fyringen af assistenten siger Ole Bjur:

- Der har været nogle interne stridigheder, som desværre har vist sig at være svære at løse, og derfor er det kommet til en beslutning om at stoppe samarbejdet før tid, siger sportschefen til klubbens hjemmeside.

- Timingen er langt fra optimal, men det er først i dag, at det for alvor er blevet tydeligt for os, at samarbejdet ikke fungerer, og at det ikke var muligt at løse uoverensstemmelserne.

- Det er vitalt for os, at vi i trænerteamet arbejder i samme retning, og derfor har vi truffet denne beslutning. Det kommer naturligvis uheldigt med tanke på vores FCK-kamp på torsdag samt vores cheftrænerrokade i går, men situationen taget i betragtning var det den eneste rigtige løsning.

Peer F. Hansen havde indtil i dag ansvaret for klubbens reservehold.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen