Bjerregaard stopper snart

Brøndbys næstformand sætter seneste dato på sin egen og Per Bjerregaards afsked med klubben

Per Bjerregaard (th.), direktør Jan Lockhardt (i midten) og Benny Winther (th.) udgør den øverste ledelse i Brøndby. (Foto: Jan Unger)
Per Bjerregaard (th.), direktør Jan Lockhardt (i midten) og Benny Winther (th.) udgør den øverste ledelse i Brøndby. (Foto: Jan Unger)

Brøndbys næstformand Benny Winther sætter i dagens udgave af B.T. dato på sin egen og formand Per Bjerregaards seneste farveldato til Brøndby.

- Per og jeg forsøger at holde ud indtil sommeren 2013, siger han.

- For så har vi ligesom fået begravet fortidens synder, hvor nogle af de vanvittige kontrakter udløber. Det er jo ikke en fast deadline, men det nærmer sig jo. Vi vil gerne aflevere en klub, der er i god stand økonomisk, sportsligt og med den rette ånd, siger Winther til B.T. og fortsætter:

- Per og jeg vil gerne overdrage en klub til nogle mennesker, der har samme syn på tingene. som vi har, siger Winther, som udelukker, at han selv overtager roret efter Bjerregaard.

I stedet fortæller han, at de har et par afløsere i kikkerten - uden at sætte navn på.

- Vi har to kandidater nu. Vi har et par stykker, som vi håber og tror, har det, der skal til. Vi forhandler ikke med dem, for en sådan position er ikke noget, man forhandler om, siger Benny Winther til avisen.