Hvem er størst - Rommedahl eller Grønkjær?

Dennis Rommedahls skifte til Brøndby er nu gået officielt i orden. Den danske midtbaneveteran vender dermed hjem til Danmark og den danske Superliga. Men er hans retur til Brøndby større, end da Jesper Grønkjær vendte snuden hjem til FCK i 2006? Diskuter under artiklen

Jesper Grønkjær vendte hjem til dansk fodbold i 2006, da han skrev kontrakt med FC København.

Et stort skifte for både FCK og dansk fodbold, at den danske landsholdsspiller, med mange år på bagen i udenlandsk fodbold, vendte snuden hjem.

Denne gang er det Brøndby, der står for 'tur', når Dennis Rommedahl snarest trækker den blå/gule-trøje med nummer 11 over skuldrene.

Men hvilket skifte er egentlig det største af de to? Var det erfaringen fra engelske topfodbold, da Jesper Grønkjær skiftede hjem til FCK? Eller er det Rommedahl med de 109 landskampe i bagagen og hans Brøndby-skifte, der er størst?

Fodboldekspert Poul Hansen er meget i tvivl.

Se også: Brøndby bekræfter Rommedahl

- Den er svær. På det tidspunkt Jesper skiftede hjem, spillede han vel mere end Rommedahl. Men Rommedahl har på den anden side flere landskampe med i bagagen. Jeg vil mene, at det er lige stort, siger Poul Hansen til ekstrabladet.dk.

- Det er to spillere, der spiller pladser på banen, der kan løfte et hold. Jesper Grønkjær var en god historie, fordi han var blandt de bedste. Hver gang. Han blev jo en stor succes i FCK. Med hans spillestil kunne han nemmere gøre en forskel. Hans driblinger og snævre ryk blev jo en succes.

- Rommedahl derimod er mere afhængig af holdet. Det er jo nok også grunden til, at klubber, der ikke spillede hans spil, heller ikke har brugt ham

- Men jeg tror på, at han nok skal blive en succes i Brøndby. Historien har gjort Grønkjær til en succes. Derfor er det svært at vurdere, hvilket skifte der er størst. Jeg vil sige, det er lige.

Men det største skifte, fastholder Poul Hansen dog fortsat, er, da Brian Laudrup vendte hjem til FCK i 1999, selvom hans ophold aldrig blev en succes.

Er du enig med Poul Hansen? Stem ude til højre for artiklen, og giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.