Rommedahl skifter til Brøndby

Landsholdsfløjen Dennis Rommedahl får en to-årig kontrakt på Vestegnen

Dennis Rommedahl vender hjem til Danmark. (Arkivfoto: AP)
Dennis Rommedahl vender hjem til Danmark. (Arkivfoto: AP)

Dennis Rommedahl satsede alt på Brøndby – og vandt.

Efter flere ugers forhandlinger er det nu en kendsgerning, at den 33-årige landsholdsfløj de kommende to sæsoner skal spille for Brøndby.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer, er parterne her til aften kommet overens om aftalen, der sikrer Rommedahl fast arbejde på Vestegnen frem til 30. juni 2013.

For Rommedahl er det en lykkelig udgang på en barsk tid i Grækenland, hvor han endte ude i kulden og langt fra førsteholdsfodbold.

Nu vender han tilbage til Superligaen, som han forlod i 1997, da udlandseventyret begyndte og Lyngby blev skiftet ud med PSV Eindhoven.

Transfervinduet lukker: Se alle handler her

Siden har han været rundt om Charlton, Waalwijk, Ajax, Nijmegen og Olympiakos, inden Brøndby er endestationen.

- Jeg er sikker på, jeg har meget at bidrage med i Brøndby. Jeg synes, jeg passer godt til mentaliteten i Brøndby. Jeg kan godt forene mig med de værdier, som Brøndby står for, som Dennis Rommedahl formulerede det overfor Ekstra Bladet ved træningen onsdag formiddag i Helsingør.

Brøndby ville i starten kun lave en etårig aftale, fordi Rommedahl er på vej mod de 34, men efter lange forhandlinger har hurtigløberen fået sit ønske gennemtrumfet om en to-årig aftale, så han får ro på familielivet.

Den eneste formalitet, der endnu ikke er på plads er lægetjekket. Det bliver formentlig klaret en af dagene.

Det er til gengæld tvivlsomt om Brøndby får lov til at præsentere Dennis Rommedahl ved et pressemøde, fordi han lige nu er samlet med landsholdstruppen i Helsingør for at forberede sig til landskampen på tirsdag mod Norge.

Dennis Rommedahl får angiveligt trøje nummer 24 i Brøndby.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere