Brøndby bekræfter Rommedahl

Klubben på Vestegnen har nu officielt bekræftet, at klubben har skrevet et to-årig kontrakt med den danske landsholdsfløj

Ny nummer 11 i Brøndby IF (Foto: Brondby.com)
Ny nummer 11 i Brøndby IF (Foto: Brondby.com)

Det har været undervejs længe, hvor blot den endelig bekræftelse har manglet.

Den er nu kommet her til morgen, hvor Brøndby bekræfter på klubbens hjemmeside, at de har skrevet en to-årig kontrakt med højrefløjen.

- Vi er utrolig stolte over, at det er lykkes at hente en landsholdsprofil som Dennis Rommedahl til Brøndby IF. Dennis' ankomst vil give truppen og hele klubben et løft, og jeg er overbevist om, at han hurtigt vil falde til og hjælpe holdet på banen.

- Dennis er en klassespiller, og han bliver en stor kapacitet for os. Hans speed og målfarlighed vil give vores hold en helt ny dimension i spillet, og hans rutine vil også gavne vores mange unge spillere. Godt 15 år i udlandet taler for sig selv, og det kan vores unge lære meget, siger Ole Bjur til klubbens hjemmeside.

Dermed bekræfter han, hvad ekstrabladet.dk allerede igår aftes kunne fortælle, at parterne var blevet enige.

Landsholdsspilleren glæder sig til sit danske eventyr.

- Der er ingen tvivl om, at Brøndby IF er den rigtige klub for mig lige nu. For mig er Brøndby IF fortsat også den største klub i Danmark, når man kigger på historien og opmærksomheden fra omverdenen. Det er en klub, der altid har store ambitioner, og det passer godt til mig, da jeg også vil være med der, hvor det er sjovt og spændende.

- Selvom jeg har boet hele mit voksne liv i Holland og er hollandsk gift, så glæder jeg mig til at vende tilbage til Danmark. Jeg har altid elsket at spille på landsholdet, hvilket jeg håber at fortsætte med, når jeg spiller fast for Brøndby IF.

- Der kommer et stort pres på mig, når jeg vender hjem efter så mange år ude, men jeg er klar til at bevise, at jeg er god nok, og det er også en god motivation for mig.

Dennis Rommedahl tiltræder i Brøndby, når landskampen med Norge er overstået, og får trøje nummer 11.