Mikkel Bischoff til Lyngby

Forstærkning: Frederik Krabbe og Andrei Sidorenkov er også i spil til en fremtid i klubben

Om to dage udløber Mikkel Bischoffs kontrakt med Brøndby, og så fortsætter karrieren hos de blå i Lyngby. (Foto: Lars Poulsen)
Om to dage udløber Mikkel Bischoffs kontrakt med Brøndby, og så fortsætter karrieren hos de blå i Lyngby. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby jagtede i sin tid Mikkel Bischoff gennem halvandet år, før parterne lavede en aftale tilbage i 2007. Om to dage udløber hans aftale på Vestegnen.

Men Mikkel Bischoff bliver ikke en af dem, der kommer til at stille sig op i arbejdsløshedskøen eller må se andre veje for at få et nyt job.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer, bliver Mikkel Bischoff en af de nærmeste dage præsenteret i Lyngby. Parterne skulle være enige om en etårig aftale, så Lyngby ikke hænger på lønnen, hvis klubben rykker ud af Superligaen i den kommende sæson.

Lyngbys risiko
Tilgangen af Mikkel Bischoff lukker et vigtigt hul hos Lyngby, der er i underskud af midtstoppere efter afgangen af Marc Møller og lejesvenden Mitja Mörec.

Men Lyngby løber også en risiko med Bischoff-aftalen. For den 29-årige midtstopper har haft mange skader de seneste sæsoner.

Således nåede han kun at spille 55 kampe i den lange periode, han tilbragte på Vestegnen.

Bischoff fik ikke ét minut i foråret for Brøndby til trods for, at han var fri for skader. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mikkel Bischoff. I Lyngby har man heller ikke ønsket at forholde sig til Ekstra Bladets oplysninger.

Vil styrke defensiven yderligere
Den ventede tilgang af Mikkel Bischoff bliver ikke det eneste nye ansigt i Lyngby.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har cheftræner Niels Frederiksen fokus på at styrke defensiven yderligere, efter Brian Hamalainen er rejst til Zulte Waregem, og kontrakten til Cheikh Sarr ikke forlænges.

Derfor er den tidligere AGF-back Frederik Krabbe et varmt emne hos de blå, fordi han både kan spille højre back og midtstopper.

Endelig er den tidligere SønderjyskE-back Andrei Sidorenkov stærkt inde i billedet, selv om klubben lige nu har den brasilianske back Leonardo til prøvetræning. Han har primært optrådt for Bayer Leverkusens U23-mandskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer