Træner: Giv mig et svar, Brøndby

Brøndbys assistenttræner Kim Daugaard kræver svar på sin fremtid

Kim Daugaard vil gerne vide, hvad han har at holde sig til. (Foto: Lars Poulsen)
Kim Daugaard vil gerne vide, hvad han har at holde sig til. (Foto: Lars Poulsen)

Kim Daugaard kræver svar.

Den 37-årige assistenttræner i Brøndby ved fortsat ikke, hvad han skal lave efter nytår. Hans kontrakt udløber ved årsskiftet, og da HB Køges Auri Skarbalius efter nytår støder til trænerteamet, er fremtiden usikker for Daugaard.

– Der er slet ikke noget på plads. Hverken den ene eller den anden vej. Men det er klart, at vi skal ha’ fundet en løsning på det, så jeg håber, at vi kan tage den snak så hurtigt som muligt, siger Kim Daugaard til Ekstra Bladet.

Læs også: Det lysner for Bernburg

Brøndby har tre assistenttrænere: Daugaard, René Skovdahl og Peer F. Hansen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fortsætter sidstnævnte sit arbejde omkring førsteholdet, mens situationen særligt for Daugaard, men også for Skovdahl er noget mere usikker.

René Skovdahls kontrakt udløber også med udgangen af året, og han har heller ikke fået at vide, om han bliver en del af Henrik Jensens team efter nytår.

– Jeg går ud fra, at vi i løbet af efteråret får taget en snak om det. Lige nu koncentrerer jeg mig om at nå de mål, vi har sat os, og ikke så meget andet, siger Skovdahl, der i Kent Nielsen-tiden blev forfremmet fra fysisk træner til assistenttræner.

Fokus på Auri
Ifølge Ole Bjur har der i første omgang været fuld fokus på at få lokket Auri Skarbalius tilbage til Vestegnen.

– Og så løser vi det andet i løbet af efteråret, siger sportschefen.

Læs også: Bjur håber på flere forstærkninger

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Brøndby været interesseret i at hente Auri Skarbalius til klubben allerede nu, men intet tyder på, at ønsket går i opfyldelse.

– Det tror jeg ikke, men det skal du snakke med Per Rud (sportsdirektør i HB Køge, red.) om. Auri har kontrakt et halvt år mere, så i sidste ende er det dem, der bestemmer det, siger sportschef Ole Bjur til Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer