Brøndby siger farvel til Madsen

Brøndby lejer angriberen Peter Madsen ud til Lyngby i den kommende sæson, hvor han også spillede i foråret

Peter Madsen fortsætter i Lyngby. (Foto: Claus Bonnerup)
Peter Madsen fortsætter i Lyngby. (Foto: Claus Bonnerup)

Det ligner et endegyldigt farvel til Peter Madsen i Brøndby. Angriberen bliver i hvert fald lejet ud til Lyngby i hele den kommende sæson, hvorefter Peter Madsens kontrakt med Brøndby udløber.

I foråret spillede Peter Madsen også i Lyngby på en halvårig lejeaftale, og det er den aftale, der nu bliver forlænget.

- De to klubber og Peter Madsen er nu blevet enige om at forlænge den lejeaftale, så den strækker sig til sommeren 2012, hvor Peter Madsens kontraktlige forpligtelser med Brøndby IF ophører, står der på Brøndbys hjemmeside.

Dermed får 33-årige Peter Madsen chancen for at få mere regelmæssig spilletid, som han i de seneste år har savnet i Brøndby.

- Det er glædeligt, at vi er blevet enige med Lyngby og Peter Madsen om betingelserne for en længere lejeaftale.

- Det er dejligt at se, at Peter har fundet spilleglæden igen, nu hvor han får mere tid på grønsværen, end han sandsynligvis ville få hos os, siger Brøndbys sportschef, Ole Bjur.

Peter Madsen kan se tilbage på et mislykket ophold hos Brøndby, og han formåede ikke at blive fast stamspiller i klubben efter sit skifte fra den tyske fodboldklub FC Köln i 2007.

- Peter er en dygtig og topprofessionel fodboldspiller, og jeg er sikker på, at Lyngby vil få glæde af dette - også i den kommende sæson.

- Derudover er han en sympatisk fyr og en rigtig Brøndby-dreng, så vi er glade for at kunne hjælpe Peter videre, siger Ole Bjur.

Fra 1997 til 2003 havde Peter Madsen sin storhedstid i Brøndby, men i anden ombæring blev hjemkomsten til dansk fodbold aldrig nogen succes.

Ole Bjur nåede som aktiv spiller i Brøndby at spille sammen med Peter Madsen i en del år, hvor det blev til flere danske mesterskaber.

- Peter Madsen er jo en del af Brøndby-historien og vil blive husket for de store resultater og præstationer, som han har haft betydelig andel i gennem sin karriere her i klubben, mener Ole Bjur.

0 kommentarer
Vis kommentarer