Bernburg: Jeg bliver bedre end i FCN

Brøndbys kronisk skadede angriber er overbevist om sine egne evner

Bernburg føler sig god nok til Brøndbys startopstilling (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Bernburg føler sig god nok til Brøndbys startopstilling (Foto: Mikkel Tariq Khan)

Martin Bernburg har næsten været konstant skadet, siden ankomsten til Brøndby i 2009. Derfor har den tidligere FCK- og FCN-angriber endnu ikke vist sit sande jeg.

Brøndby er nu på jagt efter angribere til truppen, men uanset hvem klubben skulle hente ind, er Martin Bernburg ikke i tvivl om, at han er god nok til startopstillingen.

- Hvis jeg når det niveau, så føler jeg, at jeg bør være med omkring startopstillingen. Ingen tvivl om det. Jeg har en følelse af, at det er et spørgsmål om tid, før jeg når det niveau, siger Bernburg til Tipsbladet.dk.

Se også: Det lysner for Bernburg

- Og jeg tror på, at jeg kan smide et ekstra niveau ovenpå det, jeg havde i FC Nordsjælland - selv om jeg har været skadet i lang tid, siger Brøndby-angriberen.

Martin Bernburg kom til Brøndby som FC Nordsjællands topscorer, og Brøndby-fansene har derfor en masse at se frem til, hvis han kan leve op til sine egne forudsigelser.

Angriberen har tidligere været inde omkring det danske landshold, hvor han fik sin debut i 2008, da Danmark besejrede Portugal 3-2. Indtil videre står han noteret for 4 a-landskampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer