Køhlert skifter klub

Klubmanden over alle klubmænd forlader Brøndby

Mr. Brøndby bliver nu til Mr. Vallensbæk (Foto: Jens Panduro)
Mr. Brøndby bliver nu til Mr. Vallensbæk (Foto: Jens Panduro)

Klubmanden over dem alle skifter klub.

Tom Køhlert, Brøndbys første mestertræner og seneste pokalvinder, skal fremover hjælpe naboerne Vallensbæk op i rækkerne.

Den 64-årige Brøndby-legende har sagt ja tak til et tilbud fra den nyoprykkede serie 2-klub og forlader dermed Brøndby, hvor han i efteråret under en hel del medietumult blev opsagt som scout.

– Det er en gammel aftale, som jeg havde med formanden i Vallensbæk (Johnny Andersen, red.). De har en ambitiøs ledelse, som har fremlagt en spændende plan for mig.

– Der er et uforløst potentiale dernede, og jeg vil vurdere, at det godt kunne blive til et par oprykninger inden for de nærmeste år, siger Tom Køhlert til Ekstra Bladet.

Ingen bad feelings
Køhlert har i den netop afsluttede sæson været tilknyttet Brøndbys serie 1-hold, og han understreger flere gange over for Ekstra Bladet, at det er ham selv, der har truffet beslutningen om at sige farvel til Brøndby.

– Det er ganske udramatisk. Brøndby har holdt, hvad de lovede mig. Jeg blev tilbudt et job i amatørafdelingen, som jeg valgte at takke nej til.

– Der er ingen bad feelings, siger den dygtige talentspotter og afslører, at han har fået flere tilbud:

– Faktisk helt op til 2. division, men projektet i Vallensbæk passer til mit temperament. Det er fint med træning to gange om ugen, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Køhlert, der tager sin faste makker fra Brøndby-tiden, Ryan Hansen, med sig de få kilometer sydpå.

Tom Køhlert får ansvaret for talentudviklingen i Vallensbæk, hvor de naturligvis glæder sig over Brøndby-legendens ja.

– Det er et scoop. Vi vil hæve overliggeren, og Tom skal bistå med talentudviklingen. Vi skal profitere af al den viden, som han har fra sine mange år i Brøndby, siger Vallensbæks Johnny Andersen, der er (for)manden, der lykkedes med at overtale Tom Køhlert til at skifte en gul trøje ud med en anden.

0 kommentarer
Vis kommentarer