Peter Madsen på pinebænken

Han var ikke med til sæsonens første Brøndby-træning - men Peter Madsen kan sagtens ende i Brøndby, selv om begge parter egentlig helst er fri

Peter Madsen kan blive tvunget tilbage til Vestegnen.

For selv om Brøndby-angriberen helst vil blive i Lyngby, og de kongeblå gerne vil beholde ham, er parterne fortsat ikke blevet enige om en forlængelse af den lejekontrakt, der udløber med udgangen af juni.

- Jeg har ingen kommentarer til Peter, siger Brøndby-sportschef Ole Bjur til ekstrabladet.dk.

Men han kan stå herude i næste uge…

- Ja, det kunne han godt, og man ved heller ikke, om det kommer til at ske. Men indtil videre er han stadig lejet af Lyngby, og derfor er han derude, siger Ole Bjur om angriberen, der tjener ca. 300.000 kr. om måneden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har lejeaftalen med Lyngby været skruet sammen på den måde, at Peter Madsen ga’ afkald på en lille del af sin løn, mens Lyngby betalte et nogenlunde tilsvarende beløb i leje. Men det er Brøndby, der har stået for langt den overvejende del af lønnen.

De blågule er naturligt nok interesseret i at sende en så lille lønpose med Madsen til Lyngby som overhovedet muligt, mens angriberen omvendt ønsker at beholde så meget af sin høje løn som overhovedet muligt.

Derfor kan der gå politik i sagen, og Peter Madsen, der har et år tilbage af sin kontrakt i Brøndby, risikerer at skulle hjem til en klub, der ikke ville ha’ ham – og hvor han ikke selv ønsker at være.

1 af 2 Jan Kristiansen og den nye Brøndby-mand Mikkel Thygesen ved sæsonens første træning. De kan få selskab af Peter Madsen inden længe - selv om hverken klubben eller spilleren ønsker det. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer