Søster: Ujah kommer til Brøndby

Brøndby-emnet Anthony Ujahs søster har angiveligt bekræftet, at angriberen skifter til dansk fodbold

Ifølge en søster til Anthony Ujah skifter nigerianeren til Danmark. Det må formodes at være Brøndby, der har været nævnt som varmeste bejler. (Foto: Espen Hoen/VG)
Ifølge en søster til Anthony Ujah skifter nigerianeren til Danmark. Det må formodes at være Brøndby, der har været nævnt som varmeste bejler. (Foto: Espen Hoen/VG)

Anthony Ujah, nigeriansk Lillestrøm-angriber der er sat i forbindelse med Brøndby, skifter til dansk fodbold.

Det skriver Caro Ujah Idoko, angiveligt angriberens søster, til en Brøndby-fan på Facebook.

- Det er rigtigt, at han kommer til Danmark, skrev Caro Ujah til Brøndby-fanen, der tog kontakt efter en besked fra søsteren.

Anthony Ujah scorede i aftes alle fire mål i Lillestrøms 4-2 sejr over Strømgodset, og det fik efter sigende søsteren til at skrive 'What a way to say goodbye' på Twitter. Det er dog ikke lykkedes ekstrabladet.dk at finde profilen, og oplysningerne skal derfor tages med et gran salt.

Ujah er på det seneste blevet sat i forbindelse med Brøndby IF, selvom Brøndbys direktør Jan Lockhart har afvist at Brøndby kan betale 15 millioner kroner for nigerianeren af egne penge.

Men Ujahs træner i Lillestrøm, den tidligere landsholds- og Unitedspiller Henning Berg, sagde efter søndagens opvisning, at spilleren vil blive solgt snart. Ujah selv har tidligere sagt, at han meget gerne vil til Brøndby.

- Brøndby er den klub, som har vist den største interesse for mig, og det er en klub, jeg meget gerne vil til.

- Det er en klub, som vil tilbage til den storhedstid, den havde tidligere, og det er en klub med et projekt, som en ung spiller som mig meget gerne vil være en del af, siger Anthony Ujah til tipsbladet.dk.

20-årige Ujah har bombet løs for Lillestrøm siden sidste år.

Det er ikke lykkedes ekstrabladet.dk at komme i forbindelse med Ole Bjur, Brøndbys sportschef.

1 af 2 Dialogen mellem en Brøndby-fan og det, der angiveligt er Ujahs søster. (Læserfoto)
2 af 2 Ifølge en søster til Anthony Ujah skifter nigerianeren til Danmark. Det må formodes at være Brøndby, der har været nævnt som varmeste bejler. (Foto: Espen Hoen/VG)
0 kommentarer
Vis kommentarer