Glohedt Brøndby-emne vil blive solgt

Med fire mål søndag aften satte Brøndby-aktuelle Ujah sig stort i scene, og hans træner er sikker på, at klubben snart vil tjene godt på den giftige måltyv.

Fire mål i en kamp søndag aften er et godt salgsargument for Ujah, men har Brøndby råd til at blive hans næste klub? (Foto: VG)
Fire mål i en kamp søndag aften er et godt salgsargument for Ujah, men har Brøndby råd til at blive hans næste klub? (Foto: VG)

Det var hans anden kamp i år, hvor Anthony Ujah lavede fire mål, da han søndag aften på sin klub Lillestrøms hjemmebane Åråsen satte sig selv i totalt fokus og stjal mere end hele billedet i klubbens 4-2-sejr over Strømsgodset.

Ujah er på det seneste blevet sat i varm forbindelse med Brøndby IF, selvom Brøndbys direktør Jan Lockhart netop har afvist at betale 15 millioner kroner for nigerianeren.

Men Ujahs træner i Lillestrøm, den tidligere landsholds- og Unitedspiller Henning Berg, sagde efter søndagens opvisning, at spilleren vil blive solgt snart.

- Som målscorer var Ujah meget, meget god i dag. Han kommer til at blive solgt, men vi skal have gode penge for ham, udtalte Berg ifølge vg.no.

Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann understregede, at der aktuelt ikke er noget nyt i Ujah-sagen.

- Men vi oplever en generel interesse på forskellige niveauer. Den dag, Ujah er væk, vil vi være meget svækkede, mener sportsdirektøren.

Læs også: Topscorer vil meget gerne til Brøndby

0 kommentarer
Vis kommentarer