Brøndby afviser engelske fondsmillioner

Samarbejdet mellem Brøndby og en engelsk pengetank bliver alligevel ikke til noget

Brøndby får ikke hjælp af engelsk fond (Foto: Henning Hjort)
Brøndby får ikke hjælp af engelsk fond (Foto: Henning Hjort)

Der bliver ingen engelsk håndsrækning til Brøndby IF. Klubben har længe forhandlet med en engelsk investeringsfond om et samarbejde, men aftalen bliver formentlig ikke til noget.

- Vi har haft en række samtaler, men det er ikke blevet til noget egentligt samarbejde, og jeg kan ikke længere se det blive til noget, siger Fifa-agent Lars Steffensen til B.T.

LÆS OGSÅ - Brøndby-boss: Vi henter flere profiler

Det er Steffensen, der har stået for kontakten til englænderne, som var villige til at bruge et større tocifret millionbeløb på såkaldte player-sponsorater.

Det ville betyde, at Brøndby fik tilført en række spillere uden at skulle betale andet end deres løn, men til gengæld også at Brøndby gik glip af muligheden for at tjene penge ved et videresalg.

LÆS OGSÅ: Her er EM's største stjerner

Brøndbys bestyrelse anført af Per Bjerregaard og Benny Winther har trukket følehornene til sig, fordi man angiveligt er imod "finansiel doping", som Bjerregaard har kaldt modellen.

I stedet kan det nu være, at en konkurrerende klub får glæde af de engelske millioner.

- Der er absolut flere interessante klubber i Danmark, eftersom det sportslige setup herhjemme generelt er på et højt niveau, siger Lars Steffensen til avisen.

0 kommentarer
Vis kommentarer