Topscorer vil meget gerne til Brøndby

Anthony Ujah bekræfter selv, at Brøndby er et ønskeskifte, der kan bringe ham videre i karrieren.

Jo, jeg vil! Trods transfer-cirkus i kulissen vil Ujah meget gerne til Danmark og skifte Lillestrøms gule trøje ud med Brøndbys ditto. (Foto: VG)
Jo, jeg vil! Trods transfer-cirkus i kulissen vil Ujah meget gerne til Danmark og skifte Lillestrøms gule trøje ud med Brøndbys ditto. (Foto: VG)

Som Ekstra Bladet tidligere har afsløret, ønsker Tippeliga-topscorer Anthony Ujah selv at skifte til Brøndby, og nu bekræfter nigerianeren personligt, at han gerne vil til Vestegnen.

- Brøndby er den klub, som har vist den største interesse for mig, og det er en klub, jeg meget gerne vil til.

- Det er en klub, som vil tilbage til den storhedstid, den havde tidligere, og det er en klub med et projekt, som en ung spiller som mig meget gerne vil være en del af, siger Anthony Ujah til tipsbladet.dk.

Brøndby IF har haft folk i Norge for at besigtige Lillestrøm-angriberen, der sammenlignes med Drogba, og bronzevindernes repræsentanter er begejstrede for den 20-årige angriber.

Læs også: Agent bekræfter Brøndby-interesse

Selvom forhandlingerne har trukket ud, bevarer Ujah sin forhåbning om et klubskifte.

- Jeg ved, de to klubber snakker, og så snart de har en afklaring vil de kontakte mig gennem min agent. Jeg håber virkelig, de når frem til en aftale.

- Et skifte til Brøndby vil være det perfekte skridt for mig. Jeg er stadig ung, og jeg kan fortsat udvikle mig. Det kan jeg jeg gøre i Brøndby og i Danmark, mener Ujah.

Prisen på den målfarlige herre skulle ligge mellem 15 - 20 millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer