OB vil snyde Brøndby for Ajax-svensker

Fynboerne forsøger at sætte Brøndby skakmat i jagten på Ajax' Rasmus Lindgren

I lørdags sagde han ja til konen. I nærmeste fremtid skal svenske Rasmus Lindgren afgøre, hvem han vil kaste sin fodboldkærlighed på.

For selv om Ajax-kontrakten først udløber næste sommer, har midtbanespilleren fået løbepas fra den hollandske mesterklub, og den 26-årige svensker har flere bejlere.

Både Brøndby og OB er interesserede, og noget tyder på, at fynboerne er forrest i det kapløb. Brøndby snød OB for Mikkel Thygesen, men nu har de stribede mulighed for revanche.

Se også: Brøndby bekræfter svensker-interesse

Ekstra Bladet erfarer, at fynboerne er langt foran Brøndby i bestræbelserne på at sikre sig den defensive midtbanespiller. Brøndby er tilsyneladende ikke parat til at honorere spillerens høje lønkrav, men OB skal til gengæld forvente konkurrence fra pengestærke Red Bull Salzburg.

OB skal senere på sommeren spille kvalifikation til Champions League, og ambitionen er at give træner Henrik Clausen bedre arbejdsbetingelser end i sidste sæson.

– Det er vores klare mål i dette transfervindue at bringe flere topspillere til OB. I foråret havde vi en smal trup. Den går ikke i efteråret, hvor vi skal spille mange kampe. Vi vil forstærke os både i toppen og i bredden, siger OB-direktør Thomas Christensen til Ekstra Bladet.

Norsk forstærkning

I går valgte han den første forstærkning til toppen med købet af den 25-årige nordmand Tore Reginiussen. Schalke 04 ejede ham, men han er indtil udgangen af måneden udlejet til Tromsø.

Reginiussen kan både spille i det centrale forsvar og på midtbanen, men han kommer helt sikkert til at optræde i bagkæden, hvis OB snupper Lindgren.

Spillet om svenskeren nærmer sig ifølge Ekstra Bladets oplysninger den afgørende fase, og det er slet ikke umuligt, at de fynske fans senere på ugen får endnu mere at juble over. For at vinde over Brøndby har de altid kunnet li’.

0 kommentarer
Vis kommentarer