Sammenlignes med Drogba

Allle vender tommelfingeren op for den 20-årige angriber, som Brøndby har i kikkerten

Han bliver hverken købt på baggrund af en dvd eller et oppustet cv.

Brøndby har gjort hjemmearbejdet grundigt i forhold Anthony Ujah og har ifølge Ekstra Bladets oplysninger haft flere folk i Norge for at besigtige Lillestrøm-angriberen. Alle har efterfølgende vendt tommelfingeren op.

– Han er en ung lovende angriber, som er kommet langt i sin udvikling allerede, siger Lillestrøm-formand og direktør Per Mathisen til Ekstra Bladet.

Visse ligheder
Ujah har netop fået debut på det nigerianske OL-landshold, men det er en ivorianer, der er hans store idol: Didier Drogba. I Lillestrøm-miljøet bliver han da også kaldt ’Drogba’.

Selv om han ikke helt har Chelsea-angriberens imponerende fysik, er der visse ligheder. Han er bevægelig, har et godt antrit og en god førsteberøring. Ujah er kynisk i sine afslutninger og vinder luftduellerne mod større modstandere.

Angriberen var i vinterens transfervindue tæt på et 8 mio. kr.-skifte til Michael Laudrups Mallorca, men handlen blev i sidste øjeblik aflyst. Ifølge spanierne fordi Lillestrøm pressede prisen, mens nordmændene omvendt hævdede, at Mallorca ikke kunne stille den nødvendige bankgaranti.

0 kommentarer
Vis kommentarer