Investeringsgruppe på vej ind i Brøndby

Superligamandskabet får ifølge B.T. mulighed for dyre spillerkøb i sommerpausen

Brøndby-træner Henrik Jensen får muligvis lov at lege med en pæn slat millioner til indkøb af nye spillere. (Foto: Anders Brohus)
Brøndby-træner Henrik Jensen får muligvis lov at lege med en pæn slat millioner til indkøb af nye spillere. (Foto: Anders Brohus)

En engelsk investeringsfond er på vej ind i fodboldklubben Brøndby, skriver avisen B.T. i dag.

Ifølge avisen har fonden og Brøndby IF indgået et samarbejde, der sandsynligvis allerede denne sommer vil sikre klubben forstærkninger til Superliga-mandskabet uden at skulle betale overgangssummer, men blot betale de nye spilleres løn.

- Fonden vil ikke have medbestemmelse i klubdriften, og den vil heller ikke blive en del af mediebilledet. Det handler kun om investering på spillerfronten. Der bliver heller ikke lavet investeringer i selve klubben.

- Det kan være to eller otte mio. euro (15-60 mio. kr., red.) - det er ikke så vigtigt. Bare spilleren er god nok, og både Brøndby og investoren kan blive enige, siger en kilde til B.T.

Ifølge B.T. kan fonden ikke diktere spillerkøb, men omvendt kan Brøndby heller ikke få fonden til at finansiere alle ønskede indkøb. Der kan givetvis kun blive tale om unge spillere med udviklingspotentiale, så fonden kan få sin investering - og mere til - hjem ved et senere salg.

Få masser af fodbold på Facebook HER

0 kommentarer
Vis kommentarer