Derfor bliver Thygesen et Brøndby-hit

Mikkel Thygesen præsenteres i dag som ny Brøndby-spiller. Læs fire grunde til, hvorfor han bliver et hit på Vestegnen

Mikkel Thygesen har været en af publikums-favoritterne i FC Midtjylland. Nu skifter han til Brøndby. (Foto: Ernst van Norde)
Mikkel Thygesen har været en af publikums-favoritterne i FC Midtjylland. Nu skifter han til Brøndby. (Foto: Ernst van Norde)

Når Brøndby klokken 16 i dag præsenterer Mikkel Thygesen som Brøndbys første sommer-signing - som Ekstra Bladet allerede i morges kunne fortælle.

Og den 26-årige snart forhenværende FCM-profil, der ovenikøbet er hentet transferfrit, bliver med stor sikkerhed et hit i den klub, han også spillede for som ungdomsspiller.

Ekstra Bladet giver her fire grunde til, at Brøndby og Mikkel Thygesen er et godt match.

Dybdeløbene
Han har en enorm løbekapacitet og har vist stor flair for at tage de vigtige løb ind i modstanderens felt. I truppen har Brøndby kun Jens Stryger Larsen med den spidskompetence, og Thygesens evne som dybdeløbende målscorer vil blive hilst velkommen.

Attitude
Er der noget, de elsker nede på Sydsiden, er det en spiller, der giver ALT for den gule trøje. En sådan spiller får de i Thygesen. Han slås og knokler fra første til sidste minut, og hans vinderattitude vil rive medspillerne med sig og få tribunen til at juble.

Driftssikker
Et blik ned over midtbanespillerens statistik viser, at der her er tale om en mand, der sjældent misser en fodboldkamp. Thygesen er driftsikker, og risikoen for, at Brøndbys store investering ender skadet ude på tribunen, synes på forhånd lille.

Rutineret, sulten og salgsobjekt
Med sine 26 år og sine mange Superliga-kampe tilfører den nu forhenværende Midtjylland-profil holdet en god portion rutine. Men han har langtfra fået stillet sin fodboldmæssige sult og vil med gode præstationer hurtigt blive et salgsobjekt.

0 kommentarer
Vis kommentarer