Han er Brøndbys nye stjerne

Mikkel Thygesen skriver under på Brøndby-kontrakt i dag, erfarer Ekstra Bladet

Mikkel Thygesen bliver i dag præsenteret som ny Brøndby-spiller, erfarer Ekstra Bladet. (Foto: Claus Bonnerup)
Mikkel Thygesen bliver i dag præsenteret som ny Brøndby-spiller, erfarer Ekstra Bladet. (Foto: Claus Bonnerup)

Brøndby har lovet deres trofaste fans, at denne sommers nyindkøb vil være af en kaliber, der går direkte ind og forstærker holdet.

Ikke flere Giovanni Rector-, Bruno Cardoso- og Joseph Elanga-svipsere!

I eftermiddag viser klubben på Vestegnen, at den holder ord.

For ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil bronzevinderne indkalde til pressemøde med ét punkt på dagsordenen: Mikkel Thygesen.

Den 26-årige, transferfrie FC Midtjylland-profil tiltræder på en treårig kontrakt og kommer til at tjene minimum 11 millioner gode, danske kroner i perioden frem til sommeren 2014 fordelt på sign-on-fee og grundløn.

Ud over startlønnen kan Mikkel Thygesen se frem til lukrative bonusser i såvel Superligaen og i de europæiske turneringer, Brøndby kommer til at deltage i.

Thygesens kontrakt med FC Midtjylland udløber om en måned, hvilket har fået klubber i hele Europa til at røre på sig i håbet om at få fingre i den eftertragtede offensivspiller, som har leveret et fremragende forår blandt andet med to scoringer og titlen som årets pokalfighter i Ekstra Bladet Cup.

Den nyoprykkede Bundesliga-klub Augsburg, et par 2. Bundesligaklubber, spanske Betis og græske Aris Saloniki har dog alle fået et ellers tak fra Mikkel Thygesen, der havde sin fodboldopdragelse i først Greve og siden Brøndby, inden han som stor knægt tog springet til Frem og derefter første stop i Herning, hvorfra han udviklede sig til en stor profil.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar til historien fra Thygesens agenter, Jacob ’Gaxe’ Gregersen og Mads Bach Lund. Uden held.

Mikkel Thygesen står iøvrigt til at modtage 2,8 millioner kroner fra FC Midtjylland. Det er en såkaldt signoff loyalitetsbonus, fordi han fuldfører sin kontrakt med klubben.