Spille for Brøndby - så er det ned i løn

Udspil: FCM’s Mikkel Thygesen skal gå 50.000 kroner ned i månedsløn, hvis han vil spille i Brøndby

Mikkel Thygesen står på ønskesedlen i Brøndby, men så skal han gå ned i løn (Foto: Ernst van Norde)
Mikkel Thygesen står på ønskesedlen i Brøndby, men så skal han gå ned i løn (Foto: Ernst van Norde)

Brøndbys sportschef, Ole Bjur, skal finde rigtig gode argumenter frem, hvis han skal overtale Mikkel Thygesen til at vende hjem til Vestegnen.

For lønforhøjelse kan han under ingen omstændigheder tilbyde ham.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer, er Brøndby kommet med et udspil til FCM-kreatøren, hvor han skal acceptere en lønnedgang.

Væg på bolden eller bold på væggen?

Mikkel Thygesen får i dag 225.000 kr. om måneden, mens udspillet fra Brøndby kun lander i omegnen af 160.000-170.000 kr.

Skal Mikkel Thygesen vælge Brøndby, ser det af personlige og følelsesmæssige årsager. Hjertet skal igen banke gult og blåt, som tilfældet var i ungdomstiden, hvor han slog sine folder på Vestegnen.

– Har du tænkt på, at det i dag kan være en af dine sidste kampe for FC Midtjylland?

– Det er utrolig svært at svare på. Men jeg tror, jeg kommer til at gå ind i nogle afgørende uger.

– Hvad bliver afgørende for dig og dit valg?

– Det bliver først og fremmest, hvordan jeg har det som menneske. Det handler om, at jeg skal føle mig godt tilpas. Om jeg er glad, hvor jeg er.

– Udlandet, hvor højt vægter du det?

– Det tænker jeg slet ikke over nu. Jeg ved godt, der er en del spørgsmålstegn om min fremtid. Men lige nu koncentrerer jeg mig bare om den næste kamp. Tænker jeg for meget over min fremtid, kan det hurtigt påvirke mit spil.

– Har du fået kontraktudspil fra Brøndby?

– Det har jeg ikke så meget at sige til. Jeg har to agenter (Mads Bach Lund og Jacob Gaxe Gregersen, red.). Hvad de laver i kulisserne, ved jeg ikke. Jeg har fuldt fokus på, hvad der sker i FC Midtjylland.

– Hvis jeg fortæller, der ligger et kontraktudkast fra Brøndby, så er det første gang, du hører om det?

– Ja, så er det første gang, jeg hører om det, smiler Mikkel Thygesen.

Han står til at modtage 2,8 millioner kroner, når sæsonen er slut og kontrakten med FC Midtjylland udløber. Det er en såkaldt signoff loyalitetsbonus, fordi han fuldfører sin kontrakt med klubben.

Mikkel Thygesens agent, Mads Bach Lund, har ingen kommentarer til sagen. Det var i går ikke muligt at træffe Brøndbys sportschef, Ole Bjur, for en kommentar.

0 kommentarer
Vis kommentarer