Brøndby: Spillerne har ikke ret

Krig om feriemillioner: Spillerforeningen har afleveret 16 ringbind -  Brøndby mener dog ikke at have fået tilstrækkelig dokumentation

Brøndby-direktør Jan Lockhart ser med sindsro på det krav spillerforeningen har stillet (Foto: Henning Hjort)
Brøndby-direktør Jan Lockhart ser med sindsro på det krav spillerforeningen har stillet (Foto: Henning Hjort)

Spillerforeningen og Brøndby står ikke foran et forlig i sagen om manglende betaling af pensions- og feriepenge til 59 nuværende og tidligere Brøndby-spillere.

Tværtimod er fronterne trukket op mellem parterne. Ikke mindst efter Brøndbys udmeldinger i går, da klubben landede et kvartalsregnskab med et minus på 10 mio. kr.

Her fremgik det, at Brøndby ikke føler, der foreligger tilstrækkelig dokumentation fra Spillerforeningen, der har rejst et krav mod klubben på 25-27 mio. kr. for manglende afregning af ferie- og pensionspenge.

– Vi har afleveret et omfattende materiale til Brøndby. Der er tale om 16 ringbind med samtlige lønsedler og kontrakter. Vi har lavet konkrete beregninger for samtlige 59 spillere.

– Vi kan simpelthen ikke være mere konkrete og detaljerede. Faktisk har vi fremlagt et langt mere omfattende materiale, end man normalt gør i den slags sager, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, til Ekstra Bladet.

Kun afsat én million
Brøndby-direktør Jan Lockhart tager kravet fra Spillerforeningen helt roligt.

– Vores advokater har nu haft lejlighed til at gennemgå materialet. Og selv om vi har modtaget meget materiale, så er vi på ingen måde enige i Spillerforeningens udlægning af sagen.

– Der er altså en stor risiko for, at den havner i Fodboldens Voldgiftsret?

– Ja, og det tager vi med ophøjet ro.

– Har I afsat et beløb i regnskabet, hvis I taber sagen?

– Vi har hensat et meget begrænset beløb.

– Er det et million-beløb, vi taler om?

– Det er et beløb i omegnen af én mio. kr.

– Sagen giver jer altså ingen søvnløse nætter?

– Efter at have kulegravet materialet mener vi at have en rigtig god sag, fastslår Jan Lockhart.

Brøndby skal i nærmeste fremtid svare på Spillerforeningens krav. Siden kan parterne skrive frem og tilbage et par gange, inden sidste stop bliver Fodboldens Voldgiftsret.

I bedste fald kan sagen afgøres inden årets udgang.

0 kommentarer
Vis kommentarer