Brøndby-træner undrer sig over Kvist

Henrik Jensen mener, FCK-anfører William Kvist er for useriøs omkring FCK's sidste ligakampe

Henrik Jensen synes William Kvist har en underlig holdning til de sidste kampe i Superligaen. (Foto: Lars Poulsen)
Henrik Jensen synes William Kvist har en underlig holdning til de sidste kampe i Superligaen. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndbys træner Henrik Jensen giver ikke meget for FC Københavns William Kvist, som har kaldt søndagens opgør mod Brøndby for "den sidste rigtig vigtige opgave i denne sæson".

- Det er en lidt underlig udtalelse at komme med som anfører, synes jeg. Hvad så med de sidste fire kampe? spørger cheftræner Henrik Jensen retorisk i fredagens udgave af B.T.

FCK skal efter kampen mod Brøndby blandt andet møde OB og FCM, som er Brøndbys direkte konkurrenter i kampen om sølvet og den attraktive plads i kvalifikationen til Champions League.

- Det er jeg sådan set lidt ligeglad med, men det er mere holdningen om, at man ikke gider spille de sidste fire kampe, at de ikke er vigtige.

- Det kan jeg ikke forstå både over for klub, tilskuere, sponsorer og aktionær, som de jo også går op i. Regner de ikke med, at der kommer tilskuere til de sidste par kampe eller hvad? Det er en underlig holdning, synes jeg, siger Brøndby-træneren.

- Som FCK-tilskuer ville jeg tænke: "Okay, så behøver jeg ikke komme til de sidste fire kampe, for der gider de alligevel ikke spille".

- Det er en mærkelig udtalelse, og jeg kan ikke forestille mig, at Carsten V. Jensen (sportsdirektør i FCK) synes, det er en særlig smart udtalelse fra anføreren, funderer Henrik Jensen.

I FC København nedtoner direktør Anders Hørsholt kritikken.

- Ja, det kan jeg da godt se, men det er nok taget lidt ud af en sammenhæng. Jeg er sikker på, at William også mener, at alle kampe er vigtige at vinde, pointerer Anders Hørsholt.

0 kommentarer
Vis kommentarer