Kasi-Jesper: Ikke korrekt, Bjerregaard

Per Bjerregaard pynter på sandheden, når det drejer sig om hans egen rolle i Brøndbys problemer, siger Jesper Nielsen

Per Bjerregaard har enten problemer med hukommelsen eller også pynter han på sandheden, siger Jesper 'Kasi' Nielsen (foto: Jan Unger)
Per Bjerregaard har enten problemer med hukommelsen eller også pynter han på sandheden, siger Jesper 'Kasi' Nielsen (foto: Jan Unger)

Per Bjerregaard sagde i går til Jyllands-Posten, at den tidligere direktør Hermann Haraldsson bærer en stor del af skylden for de økonomiske problemer i Brøndby IF. Direktøren skulle have købt for mange, for dyre spillere.

- Det er en desperat gammel mand, som forsøger at vaske hænder i stedet for at gøre det eneste anstændige, hvilket er at indse, at hans tid er ovre, sagde Haraldsson til avisen.

Og der er opbakning til den tidligere direktør.

- Hermann vidste sjældent noget om, hvad der foregik vedrørende spillerhandler. Jeg blev orienteret af Per Bjerregaard og kunne give oplysningerne videre til Hermann. Enten har Bjerregaard problemer med hukommelsen eller også pynter han på sandheden, siger klubbens daværende storsponsor, Jesper 'Kasi' Nielsen til B.T..

Han oplyser, at Haraldsson bad om orienteringer og budgetter fra den sportslige ledelse - Per Bjerregaard og daværende sportsdirektør, sønnen Anders Bjerregaard. - men ikke fik dem.

- De fandtes slet ikke, siger Kasi-Jesper til avisen.