Annonce:
Annonce:

Farnerud: Meget uprofessionelt af Brøndby

Svenskeren har mere end en million til gode hos Brøndby

Alexander Farnerud, her i kamp med OB's Chris Sørensen, er en af dem der har flest penge til gode hos Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Alexander Farnerud, her i kamp med OB's Chris Sørensen, er en af dem der har flest penge til gode hos Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF
Annonce:

- Jeg synes, det er utroligt, at en storklub som Brøndby ikke holder sig til reglerne. Men det er måske et udtryk for de mange problemer, der har været i klubben de seneste år. Der er ikke styr på tingene, og det er faktisk rystende uprofessionelt.

Alexander Farnerud blev ikke kendt for at skyde med skarpt i Brøndby, men den blonde svensker skyder nu med skarpt mod Brøndby. For han er en af de spillere, der gør krav på flest penge.

- For mit vedkommende er det rigtig mange penge, og jeg er meget glad for, at Spillerforeningen er gået ind i den sag på alle Brøndby-spillernes vegne, siger Farnerud, der mener, han har 1.272.000 kr. til gode på Vestegnen.

- Faktisk var det via en af klubbens danske spillere, der via Spillerforeningen blev klar over, at vi ikke havde fået de penge, vi har krav på. Det virker meget uprofessionelt af Brøndby, fordi flere andre klubber godt kan finde ud af at afregne, hvad spillerne har krav på.

Venter i Schweiz
- Jeg synes, at det er meget skidt af Brøndby, at vi ikke har fået de penge, vi har krav på, siger den 25-årige angriber, der i vinterens transfervindue endelig slap væk fra Vestegnen og nu spiller i Young Boys i Schweiz.

Alexander Farnerud kom til Brøndby i 2008 – hentet for nogle af ’Kasi’s mange sponsormillioner. Det var drømmen om en ny Brøndby-storhedstid og en af Superligaens højeste lønninger, der lokkede ham til Danmark, men skiftet blev aldrig lykken. Hverken for Farnerud eller Brøndby.

- Jeg kom med nogle forhåbninger og forventninger, som aldrig blev indfriet. De havde store planer, men der var slet ikke styr på tingene i ledelsen, fordi der hele tiden blev skiftet ud på de væsentligste poster.

- Jeg vil sige, at Brøndby i min tid var præget af, at det var en klub, hvor der hele tiden var mange problemer, siger Farnerud, der - på trods af at han er sluppet væk fra Brøndby - ikke er sluppet væk fra problemerne. Han sidder i Schweiz og venter på, hvornår feriechecken fra Brøndby dukker op...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: