Ny BIF-direktør: En svær beslutning

- Vi har fået den direktør vi ville have, siger Per Bjerregaard ved præsentation af Jan Lockhart. - Jeg er beæret, siger den kommende Brøndby-boss

Den nye Brøndby-boss ser store muligheder i klubben på Vestegnen
Den nye Brøndby-boss ser store muligheder i klubben på Vestegnen

I dag præsenterede Brøndby deres nye direktør.

Per Bjerregaard:

- Det er en glædens dag for Brøndby. Vi har fået den direktør, vi præcis har villet have. Vi har søgt en mand med en stærk personlighed. En moderne leder, der med nytænkning kan videreudvikle Brøndby. Samtidig skal han have fokus på, at der skal skabes gode, økonomiske resultater.

Bestyrelsesformanden sagde endvidere:

- Han skal brænde for fodbold og kunne lede virksomheden i tæt samarbejde med alle andre. Den beskrivelse passer lige nøjagtig på Jan Lockhart.

Rejse-direktøren der skifter chartermaskinerne ud med fodbolden var naturligvis også begejstret, men der havde været overvejelser.

- Jeg er meget beæret over at sidde her i dag og glæder mig til at starte i marts. Det var en svær beslutning, da jeg kommer fra et job, som jeg er meget glad for, sagde Jan Lockhart på dagens pressemøde i Brøndby.

- Men kunne ikke sige nej, da jeg fik muligheden for at udvikle det kæmpe potentiale, der er herude på Vestegnen

Apollo-manden, der har fulgt klubben som sponsor og fan i årevis, ved godt hvor potentialet er.

- Vi har Danmarks bedste stadion og har 27 U-landsholdsspillere, 70.000 fans på Facebook og over 600.000 danskere, der har sympati for Brøndby, konstaterede Jan Lockhart.