Landsholdsspiller til lægetjek i Brøndby

Den amerikanske landsholdsspiller Clarence Goodson på vej til Brøndby

Clarence Goodson, til højre, er tæt på at skifte til Brøndby. Her jubler han over en scoring mod Honduras. (Foto: AP)
Clarence Goodson, til højre, er tæt på at skifte til Brøndby. Her jubler han over en scoring mod Honduras. (Foto: AP)

Brøndby er tæt på at hente den første forstærkning.

Som Ekstra Bladet skrev i går, er den amerikanske landsholdsspiller Clarence Goodson et særdeles varmt navn på Vestegnen.

Clarence Goodson skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninger tirsdag have gennemgået lægetjekket på Vestegnen. Om det er bestået, kan vi måske få et fingerpeg om i dag.

Goodson er 28 år og har optrådt for den norske tippeligaklub Start Kristiansand siden 2008. Han var med på USA’s hold ved VM slutrunden i Sydafrika tidligere på året. Og han har siden sin ankomst til Norge været en af sit holds mest fremtrædende spillere.

Et højt bundniveau og solide præstationer er varemærket for den 193 cm høje, fysisk stærke og forudseende midtstopper, der i Tippeligaen har scoret mange mål i kraft af sin fysiske styrke.

Hvis Goodson havner i Brøndby, kan det være et klart signal om, at både Remco van der Schaaf og Mikkel Bischoff ikke får forlænget kontrakterne.

- Jeg er tilfreds med den klub, jeg har fundet, men kan ikke gå ud med navn eller liga lige nu. Det er en udenlandsk klub, og jeg håber og tror at skiftet går i orden i løbet af ugen, sagde Goodson forleden til den norske avis VG.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen