Annonce:
Annonce:

Kasi lagde 100 millioner i Brøndby i 2009

Kasi Groups seneste regnskab fortæller, at Jesper Nielsen og Kasi Group har postet mere end 100 millioner kroner i Brøndbys klubkasse sidste år

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Det kan godt være, at det er ved at være nogle år siden, at Brøndby har spillet med i den lukrative Champions League-turnering. Men til gengæld har klubben en gavmild sponsor at støtte sig til, når nu de europæiske millioner er udeblevet.

Jesper Nielsen og hans smykkegrossistvirksomhed, Kasi Group, har nemlig lagt rigtigt mange penge i Brøndby. Ifølge B.T., der har set firmaets seneste regnskabstal, drejer det sig om mere end 100 millioner kroner, alene i 2009.

- Sportsligt er det slet ikke gået som ønsket i min tid i Brøndby. Vi burde have fået større succes og opnået bedre resultater. Det skal der ikke være tvivl om, så jeg er samlet set utilfreds med det sportslige udbytte, men jeg er glad for at have støttet Brøndby. En gang Brøndby, altid Brøndby, siger Jesper Nielsen til B.T.

Kasi Group har ikke kun været hovedsponsor for Brøndby, men har også betalt for et stadionsponsorat. Derudover har firmaet betalt en engangssum på mere end 60 millioner kroner for at komme ud af sponsoraftalen med klubben i forbindelse med, at Jesper Nielsen omstrukturerer sit firma og flytter aktiviteterne til Tyskland.

Dermed står Brøndby lige nu uden sponsoraftale fra og med årsskiftet. Men Jesper Nielsen afviser ikke at hjælpe klubben på et senere tidspunkt, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Det må vi se på. Jeg har jo et stort Brøndby-hjerte, siger han til avisen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: