Kent er optimist

Brøndby-træner Kent Nielsen tror endnu på, at Brøndby kan blande sig den absolutte topstrid efter tredje nederlag på stribe

Kent Nielsen er en presset mand på Vestegnen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Kent Nielsen er en presset mand på Vestegnen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

ÅRHUS (ekstrabladet.dk): Kent Nielsen var akkurat så trist og skuffet, man skal være som taber. Facit: nul sejre efter de seneste tre kampe. En glidebane, han med vold og magt skal forsøge at standse.

- Selvfølgelig kan jeg mærke presset i en klub som Brøndby. Men jeg må også holde fast i, at det vigtigste for mig som træner er at skubbe det følelsesmæssige i baggrunden og agere ud fra det fodboldfaglige.

Selv om Brøndby har sluppet grebet i den absolutte top har Kent Nielsen ikke afskrevet muligheden for at blande sig i guldkampen.

- Som jeg også sagde efter nederlaget til OB, ser det ud til, at vi er hægtet af på den korte bane. Men på den lange bane tror jeg stadig på, at vi kan være med, selv om vi selvfølgelig har et stort stykke arbejde at gøre.

Med andre ord ændres der ikke på målsætningen om en slutplacering, der udløser europæisk deltagelse.

Kent Nielsen erklærede sig tilfreds med antallet af chancer. Til gengæld var han svært misfornøjet med effektiviteten, ligesom det heller ikke morede ham at se, hvordan forsvaret gav alt for mange chancer væk. Særligt i første halvleg blev Brøndby gang på gang overløbet af de hurtigere AGF'ere.

- Ved flere situationer så vi ikke gode ud, indrømmede Kent Nielsen og ærgrede sig over AGF's mål.

- Gang på gang mistede vi bolden i centrum af banen, og så gik det hurtigt den anden vej, og da vi samtidig lavede en stor personlig fejl scorede de, sagde Brøndby-træneren, der nu kun har efterårets afsluttende kamp mod Silkeborg til at komme tilbage på vinder-sporet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere