Brøndby-boss kræver bedre spillersalg

De seneste år har Brøndby ikke været gode nok til at tjene penge på spillersalg. Det skal ændres nu, kræver direktøren

Frank Buch-Andersen vil have de gamle Brøndby-dyder frem igen. (Foto: Thomas Sjørup)
Frank Buch-Andersen vil have de gamle Brøndby-dyder frem igen. (Foto: Thomas Sjørup)

Brøndby regner med et underskud i år på 30 millioner kroner - et minus, der i høj grad skyldes tab på transferaktiviteter. Men det skal være slut med dyre indkøb og manglende spillersalg, siger direktør Frank Buch-Andersen nu til Politiken.

- På fodboldsiden skal vi blive bedre købmænd. De sidste tre år har vi ikke været så dygtige fodboldkøbmænd, som vi historisk har været. Vi har historisk tjent rigtig mange penge på at finde dygtige talenter rundt omkring i landet, få dem til at blomstre og udvikle sig, så der lige pludselig er andre klubber, som gerne vil have rettighederne til dem. Det har vi historisk været dygtige til at lave en god forretning ud af, men det har vi ikke været så dygtige til de sidste par år, siger Frank Buch-Andersen.

Det er Anders Bjerregaard, der har været ansvarlig for spillerkøb og -salg de seneste år, men direktøren vil ikke forholde sig til, om han har været for dårlig til sit arbejde.

Selv siger Anders Bjerregaard, at klubben har mistet penge på en bevidst strategi. Der skulle købes stort ind for at få sportslig succes, forklarer han.

- Strategien var, at vi blev nødt til at investere i vores spillertrup, hvis vi ikke igen skulle blive nummer syv eller otte. Når man siger det, er man også nødt til at acceptere, at det koster penge, siger Anders Bjerregaard til Politiken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere