Brøndby-folk tror stadig på guld

Trods hjemmebanenederlaget til OB har Brøndby-træneren og hans spillere ikke mistet troen på, at holdet kan kæmpe med om DM-titlen

Selvom Kent Nielsen så betænkelig ud på bænken under Brøndbys kamp mod OB, tror han og spillerne fortsat på guldchancen. (Foto: Lars Poulsen)
Selvom Kent Nielsen så betænkelig ud på bænken under Brøndbys kamp mod OB, tror han og spillerne fortsat på guldchancen. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby halser langt efter Superligaens førerhold OB, efter at fynboerne vandt med 3-1 på Brøndby Stadion. Men Brøndby-træner Kent Nielsen og hans spillere holder fast i drømmen om at vinde mesterskabet.

- Vi er otte point efter OB, så lige nu er vi sat et stykke efter den absolutte top. Det betyder, at vi skal vinde en masse fodboldkampe, siger Kent Nielsen.

- Når skuffelsen har lagt sig, så er vi også klar til at komme videre. Fremadrettet skal vi kopiere det spil, som vi leverer efter pausen mod OB, forklarer træneren, der mener, at Brøndby med lidt held kunne have sikret sig sejren, hvis ikke holdet havde brændt en masser chancer efter pausen.

- Jeg er overrasket over, at vi producerer så mange muligheder som vi gør, for OB er normalt gode til at lukke ned for modstanderne, siger Kent Nielsen.

Manglende skarphed
Angriberen Morten 'Duncan' Rasmussen, der scorede til 1-2 på hovedstød, mener, at Brøndbys nuværende situation skyldtes manglende skarphed foran mål.

- Vi har ikke opgivet mesterskabet. Vi går på banen for at vinde hver eneste gang, og vinder vi hver gang, så kan vi også slås med om guldet. Vi gør det godt i dag, og havde vi scoret på vores chancer, kunne ingen sætte en finger på indsatsen, fastslår Morten 'Duncan' Rasmussen.

Brøndby indtager Superligaens fjerdeplads med 27 point. Esbjerg og FC København har 31 point, mens OB topper med 35 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere