Bjerregaard: Vi kan forvente mere

Truppens potentiale er slet ikke indfriet endnu, mener sportsdirektør Anders Bjerregaard om Brøndbys superligamandskab

Brøndbys sportschef, Anders Bjerregaard, har ikke den store respekt for, at en økonomiekspert som Troels Troelsen drager konklusioner om de sportslige indkøb i Brøndby de seneste sæsoner.

– Hvordan skal en økonomimand kunne vurdere det valg af spillerindkøb, vi har foretaget? En økonomimand har ikke forstand på det sportslige, siger Anders Bjerregaard til Ekstra Bladet.

Han mener, det er et forfejlet billede udelukkende at fokusere på transferaktiviteterne i 2008 og de første ni måneder af i år, hvor der er et minus på 49 millioner kroner:

– Mange af de ting, der påvirkede 2008, skete måske i 2007. Og så er et vigtigt element altså afskrivninger. Vi afskriver spillerne over hele kontraktperioden.

– Derfor er det punkt også et væsentligt element, når man diskuterer transferaktiviteter.

Langsigtet
Han vil ikke offentligt debattere, om de mange investeringer i nye spillere har indfriet hans og klubbens forventninger.

– Vi kan forvente os mere af den trup, vi har i dag. Det potentiale, som truppen har, er slet ikke indfriet endnu.

– Men vi ved også, at det er en sammenbragt flok, og heldigvis kan man i fodbold ikke bare købe sig til succes.

– De investeringer, vi har foretaget, forventer vi heller ikke straks giver afkast. Vi lagde for et par år siden en strategi, hvor vi skulle investere mange penge i spillertruppen. Og du spiller ikke et nyt hold sammen i løbet af natten, siger Anders Bjerregaard.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere