Hold kæft og spil!

Brøndby-direktør Frank Buch-Andersen opfordrer utilfredse spillere til at bruge energien på træningsbanen

Brøndbys Peter Madsen er utilfreds. (foto: Thorkild Amdi)
Brøndbys Peter Madsen er utilfreds. (foto: Thorkild Amdi)
De har meget tilfælles.

De hæver en fed hyre, de ser Brøndbys kampe fra samme bænk og har slet ikke levet op til forventningerne.

Stefan Gislason, Alexander Farnerud, Jan Kristiansen og Peter Madsen deler skæbnefællesskab og har faktisk en enkelt ting mere tilfælles: Utilfredsheden med Kent Nielsens dispositioner.

Brøndby-træneren ønsker ikke selv at gå ind i en diskussion i medierne. Men Brøndby-direktør Frank Buch-Andersen siger, hvad Nielsen garanteret tænker:

– Det er Kent, der sætter holdet. Og sådan er det.

Gi’ den gas til træning
Frank Buch-Andersen har noteret, at flere prominente Brøndby-spillere har pippet op i medierne på det seneste - senest Peter Madsen i BT i går. Og Brøndby-direktøren lægger ikke skjul på, at han gerne så spillerne bruge deres kræfter anderledes.

– De skal lade fødderne tale – og ikke noget som helst andet! Vil man overbevise træneren om, at man bør være med på holdet, så gør man det ved at give den gas på træningsbanen.

– Det er dér og ingen andre steder, at de skal overbevise Kent. Og så drejer det sig ellers om at gribe chancen, når den kommer, siger Frank Buch-Andersen.

Som alle andre Brøndby-folk ærgrer han sig over nederlaget til Esbjerg, men det får ham ikke til at skrige ’Nielsen raus’ ligesom en skare på Faxe Tribunen.

– Det er brandærgerligt, at vi taber den kamp. Havde vi vundet, havde vi kun været to point fra førstepladsen, men vi skal ikke glemme, at ud af de seneste 11 kampe har vi vundet syv og spillet to uafgjort.

Efterårsfinale mod OB
Nu venter en efterårsfinale på Brøndby Stadion mod OB. En kamp, der ifølge Frank Buch-Andersen skal vindes:

– Gør vi det, har vi en god mulighed for at være med helt fremme, når vi går på vinterpause. Og det vil vi egentlig være godt tilfredse med.
1 af 2 Men direktør Frank Buch-Andersen kræver at spillerne bruger kræfterne på banen - ikke i medierne. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Brøndbys Peter Madsen er utilfreds. (foto: Thorkild Amdi)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere