Peter Madsen angriber Kent N.

Brøndby-angriber Peter Madsen er meget utilfreds med situationen i Brøndby. Han savner blandt andet fair konkurrence om pladserne

- Lad mig dog starte inde, siger Peter Madsen, der har scoret næstflest mål for Brøndby (Foto: Claus Bonnerup)
- Lad mig dog starte inde, siger Peter Madsen, der har scoret næstflest mål for Brøndby (Foto: Claus Bonnerup)

Peter Madsens tålmodighed i Brøndby er ved at være brugt op. Angriberen har scoret næstflest mål hos Brøndby i denne sæson, men kun i en enkelt kamp har han fået lov til at starte på banen.

- Jeg savner, at der er fair konkurrence om pladserne, at man spiller med dem, der er i form i øjeblikket, siger Peter Madsen til B.T.

- Hvis du vil være et vinderhold, et tophold, så skal du bruge en stor del af dine spillere og give dem tillid og selvtillid for set over en hel sæson, får du brug for alle dine spillere, siger den utilfredse angriber.

Og det er flere ting, som Peter Madsen savner hos Brøndby, der efter nederlaget i weekenden til Esbjerg er fem point fra topholdet OB.

- Jeg savner, at man bygger et team op i Brøndby igen, hvor alle vil kæmpe for hinanden, for det har manglet. Jeg savner de ambitioner, der skal være for at spille for Brøndby. Jeg savner, at man virkelig vil være med deroppe, hvor det gør ondt. Vil vi gerne spille i Uefa Cuppen og være mestre, må vi ofre alt, hvad vi overhovedet kan, siger Peter Madsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere