Rasmussen forsvarer Kent

Brøndby-fansene langede ud efter Kent Nielsen mod Esbjerg, til stor beklagelse for både spillere og Kent Nielsen selv

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Der var flere sange i slutminutterne af opgøret mellem Brøndby og Esbjerg søndag eftermiddag på den københavnske vestegn.

Ingen af dem havde til sinde at banke cheftræner Kent Nielsens humør i vejret.

- Nielsen raus, Nielsen raus! brølede de utilfredse struber fra Faxe-tribunen, mens hovedpersonen på sidelinien frustreret kunne se sine spillere i færd med at tabe til Esbjerg.

Venstrebacken Thomas Rasmussen ærgrede sig efterfølgende over tilråbene.

- Det er sørgeligt, at der bliver sunget sådanne sange. Der er ingen, der hellere vil vinde end Kent. Og det er også os spillere, der ikke får ført det ud i livet, sagde han til ekstrabladet.dk efter nederlaget på 2-4.

Skal se indad
- Det er nemt at skyde efter træneren, men vi spillere skal også se indad og spørge om det har været godt nok. Jeg synes, at vi skal give 10-20 procent ekstra for at være der, sagde Rasmussen.

Cheftræner Nielsen selv prøvede at ryste hændelsen af sig.

- Det er ikke noget, jeg skal fortholde mig til. Jeg skal forholde mig til det, jeg selv kan have indflydelse på. Og det er på træningsbanen - og nogle gange det, der foregår inde på banen, sagde en skuffet Kent Nielsen.

Han slog fast, at det, Brøndby først og fremmest skal arbejde med fremover, er, at det skal være sværere for modstanderen at score.

Foreløbig er det blevet til 25 mål i 15 kampe i Superligaen...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere