Brøndby: Derfor hemmelig Duncan-kontrakt

Det var på grund af Duncans svindel-retssag, at Brøndby ikke offentliggjorde kontraktforlængelse. - Vi støttede spilleren, siger Per Bjerregaard

Det var på grund af Duncans svindel-retssag, at Brøndby ikke offentliggjorde forlængelsen (Foto: Mick Anderson)
Det var på grund af Duncans svindel-retssag, at Brøndby ikke offentliggjorde forlængelsen (Foto: Mick Anderson)

I dag kom det frem, at Brøndby - uden at offentliggøre det - har forlænget kontrakten med Morten Duncan Rasmusssen.

Nu udløber kontrakten den 31.12.2011.

- Vi tager altid ansvar for vores medarbejdere, og denne sag er ingen undtagelse. Vi støttede spilleren på alle tænkelige måder og ønskede, at han kunne koncentrere sig helt og fuldt om, at lægge sagen bag sig og komme videre. Dette skete blandt andet ved, at vi bliver enige om at, vi skal forlænge kontrakten. Dermed sendte vi det stærkest mulige signal til spilleren om vores støtte, opbakning og tiltro, siger bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

Duncan var midt i en retssag om svindel, hvor han fik en betinget fængselsdom for at misbruge kærestens venindes kreditkort.

LÆS OGSÅ: Duncan dømt for svindel

- Vi ønskede samtidig, i samråd med de folk vi har haft omkring ham, at skabe fuldstændigt ro om spilleren, hvilket er årsagen til, at vi valgte, at holde en ellers god nyhed for os selv. Dette er ikke kotume, men i denne sag vurderede vi hensynet til spilleren højest, siger Per Bjerregaard om hvorfor den nuværende topscorer i Superligaen fik særbehandling.

Læs også: Brøndby bakker op om Duncan

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere